Pups

 

De pups maken in alle rust kennis met de wereld in een ingerichte ruimte voor Nova en de pups, waar ze de eerste weken vooral in ons gezin opgroeien, slaap ik bij moeder en pups en is er 24/7 camerabewaking.
Zodra ze er aan toe zijn mogen ze ook lekker naar buiten om ook daar stap voor stap nieuwe indrukken op te doen. Er is een hondenwei en aparte puppyren aanwezig.

De nieuwe puppybaasjes mogen de pups bezoeken vanaf dat de pups 4-5 weken oud zijn.

Bij het verlaten van het nest zijn de pups op de juiste tijdstippen ontwormd, gevaccineerd, gechipt en geregistreerd, hebben een EU paspoort en een stamboom van de ADRV.

 

Inschrijven/wachtlijst

Bij interesse voor een pup kunt u vrijblijvend inschrijven voor de wachtlijst, stuur even een berichtje via het contactformulier op de contactpagina van deze site. Dan ontvangt u zo snel mogelijk een inschrijfformulier, wanneer deze volledig ingevuld retour is gestuurd komt u op de wachtlijst.

Omdat vooraf niet bekend is hoeveel pups er geboren zullen worden en bv het aantal teefjes/reutjes kan er geen garantie worden gegeven dat er zeker een pup naar wens bij zit.

 

 

 

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb